top of page

Språkprisen 2012 til Dagbladet

Landslaget for språklig samling (LSS) deler ut Esther Refsdals minnepris for god offentlig språkbruk for 2012 til Dagbladet. Prisen blei etablert i 2009 og deles ut til personer eller institusjoner som i media og offentlig språkbruk markerer seg med ei folkelig språkform i samsvar med moderne norsk språkut

vikling. Språkforma kan inneholde dialektale elementer, men skal i hovedsak være ei form for radikalt bokmål. Det er styret i LSS som deler ut prisen, og Dagbladet får prisen for sin bruk av radikale bokmålsformer i det redaksjonelle stoffet, både på nett og papir.

Stor jubel ved prisutdelinga!

Framheva poster
Siste innlegg
Arkiv
Søk på tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page